Tilbake til forsiden

Bestilling: Tlf: 416 92 227  |  post@smgkurs.no  |  Skjema lenger ned på denne siden

Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører varme arbeider innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider. Sertifiseringen er gyldig i 5 år. Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Varme arbeider omfatter bruk av åpen flamme, varmlufts-, sveise-, skjære-, og/eller slipeutstyr.

SMG KURS AS tilbyr kurs i varme arbeider til alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering.

Kurset er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen, og gjennomføres av godkjente instruktører med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte. I tillegg til norsk, kan vi også tilby engelskspråklige kurs på forespørsel.

Opplæringen omfatter en innføring i varme arbeider som brannårsak, og nødvendige sikkerhetstiltak under utførelse av varme arbeid.

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:
– Varme arbeider som brannårsak
– Brannteori
– Brann og brannslukking
– Valg av slukkemidler
– Førstehjelp ved brannskader
– Aktuelle lover, forskrifter og regler
– Sikkerhetstiltak før, under og etter arbeid

Praktisk informasjon: Slokkeøvelse foretas utendørs. Kurset avsluttes med en teoretisk eksamen fra Norsk Brannvernforening. Ved bestått eksamen, mottar hver av deltagerne et sertifikat for varme arbeider. Selve eksamen og teoriheftet fås på norsk , engelsk, polsk, og litauisk. Beskriv i bestillingen hvilke språk dere ønsker. Forøvrig sørger SMG KURS AS for alt nødvendig utstyr for gjennomføring av kurset. Før alle deltakerne har fått en vaksine mot Covid-19 følger vi anbefalingene fra styresmaktene. Vi holder god avstand, og følger våre prosedyrer ift håndvask og renhold. Vi serverer ingen mat så lenge dette ikke er anbefalt. For å kunne holde anbefalt avstand vil vi så lenge det er anbefalt makismalt kunne kurse inntil 12 personer i våre kurslokaler. Norsk Brannvernforening har informert om at ingen kan kjøre Varme Arbeider som webinar etter 4. august 2020. Men vi er fleksible, og setter svært gjerne opp flere kurs om dere er et firma som ønsker å kurse flere enn 12 personer. 

Krav til forkunnskaper: Deltakerne må beherske norsk skriftlig og muntlig. Om dere ønsker kurset på engelsk, ta kontakt så fikser vi selvfølgelig det. Mobil: 416 92 227 / E-post: post@smgkurs.no

 

 

 

  • Pris kr 2200,- pr. deltaker.
  • Pris kr 1990,- per deltaker om du melder på 5-10 deltakere på samme kursdato.
  • Pris kr 1500,- per deltaker om du melder på over 10 personer på samme kursdato.
  • Alle priser inkluderer kursmateriell og utstedelse av sertifikat på app fra Norsk Brannvernforening.
  • Om kurset avholdes i våre egne lokaler på Furuset, er selvfølgelig kaffe, te, kakao og mineralvann inkludert.
  • Om dere er flere enn 4 personer, bestill via telefon eller e-post for å få riktig pris.

Varighet: 5 timer.

Tidspunkt: Torsdag 10. september 2020, kl. 14.00-19.00.

Adresse: SMG KURS AS, Gamle Leirdalsvei 16, 3. etasje, 1081 Oslo

Parkering: Det er svært greit å parkere like utenfor kurslokalene. Gratis parkering.

Kursleder:
Stig Korslund. (Mobil: 416 92 227 / E-post: post@smgkurs.no)
Vi forbeholder oss retten til å bytte oppsatt kursleder uten at deltakerne varsles.

Full kursoversikt ►

Bestillinger

Fristen på å melde seg på dette kurset er nå utgått.