Bedriftshelsetjeneste

gjort enkelt

Vår landsdekkende bedriftshelsetjeneste benytter moderne løsninger for å gjøre lovkrav og HMS forståelig.

Dr. Dropin er vår partner på BHT og FSE-kurs.

Få opptil ti kroner igjen per krone du investerer i HMS!

Godkjent av Arbeidstilsynet, dekker lovpålagte krav til samarbeid med BHT og i tillegg har vi fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid

Få skreddersydd tilbud til en god pris. Fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid.

Vi giør Bedriftshelse & HMS enkelt og forståelig med minimal administrasjon og rask help nar dere trenger det!

Vi er en godkjent bedriftshelsetieneste som leverer landsdekkende digitale og fysiske tienester.

Månedspris for Grunnpakken

0-25 ansatte

101+ ansatte

Pris etter avtale

Ofte stilte spørsmål

Dr. Dropin Bedrift

Ved å bestille tjenesten gjennom SMG Kurs vil du få samme tjenester som om det bestilles direkte hos Dr. Dropin Bedrift, men til en redusert pris.

De hjelper bedrifter med å enkelt oppfylle HMS lovkrav samtidig som vi tilbyr tilgjengelige helsetjenester til deres ansatte. Vi i Dr.Dropin har som mål å gjøre HMS arbeidet enkelt samtidig som vi bistår med å styrke arbeidsmiljøet og redusere sykefraværet på arbeidsplassen. Ta kontakt for et skreddersydd tilbud på 5 minutter som løser akkurat deres behov.

Dr. Dropin er lidenskapelig opptatt av å ha fornøyde kunder og tilbyr derfor fornøydhetsgaranti og ingen bindingstid. Dette vil si at avtaler hos Dr.Dropin Bedrift kan sies opp umiddelbart, og at dere ved misnøye rundt en levert tjeneste kan henvende dere til oss for kostnadsfri retting av feil eller pengene tilbake.

Dr. Droping Bedrift kan bedriftshelse! Dette kommer frem av deres sterke tverrfagelige team som består av; Leger, HMS-rådgivere, Arbeidsmiljørådgivere, Organsiasjonspsykologer, Yrkeshygienikere, Psykologer, Fysioterapauter, Kiropraktorer, Sykepleiere og Legespesialister (hud, gynekolog, jordmor)

Vi leverer tjenester til bedrifter av alle størrelser over hele Norge. Vårt team har kompetansen til å levere HMS tjenester til bedrifter i alle bransjer, og kombinasjonen av digitale leveranser og et reisende medisinsk team gjør oss i stand til å hjelpe kunder i alle Norges fylker.

Dr. Dropin Bedrift leverer tjenester til bedrifter av alle størrelser over hele Norge. Deres team har kompetansen til å levere HMS tjenester til bedrifter i alle bransjer, og kombinasjonen av digitale leveranser og et reisende medisinsk team gjør oss i stand til å hjelpe kunder i alle Norges fylker.

Selv om du er tilknyttet en annen leverandør kan du bytte til Dr.Dropin Bedrift (for deler av eller hele avtalen). Når dere har signert samarbeidsavtale bistår vi dere med å si opp deres gamle avtale. Deres avtaler avventer oppstart til deres gamle avtale utgår, slik at dere ikke betaler dobbelt.

Grunnpakken inkluderer

"Vi helper din bedrift med å enkelt oppfylle HMS-lovkrav samtidig som vi tilbyr tilgjengelige helsetienester til dine ansatte. Vi har som mal à gore HMS-arbeidet enkelt samtidig som vi bistär med à styrke arbeidsmiljet og redusere sykefravaeret pà arbeidsplassen"

bli kontaktet angående

Bedrifthelsetjeneste

Fyll ut skjemaet og Stig vil kontakte dere for en videre prat

Har du spørsmål rundt BHT? Ring oss​