PERSONVERN

Denne personvernerklæringen er del av vilkårene og betingelsene for dette nettstedet (www.smgkurs.no) som er bindende for alle brukere av nettstedet. SMG Kurs AS følger GDPR, og respekter dine krav til personvern. SMG Kurs tar derfor forholdsregler for å opprettholde konfidensialiteten til informasjonen du oppgir til oss. Vi kan, om du registrer personlige data i noen av våre skjema, eller på andre måter sender elektronisk data til oss, lagre disse opplysningene i inntil 24 måneder. Det er derfor viktig for deg å vite hvordan vi samler inn, bruker, administrerer og lagrer den personlige informasjonen som du frivillig oppgir til oss.

Denne personvernerklæringen angir SMG Kurs sin gjeldende erklæring og praksis når det gjelder personlig informasjon tilhørende brukere av nettstedet. Ved å velge «Ja» på spørsmål i kontaktskjema at du godtar vår personvernerklæring indikerer du at du aksepterer denne personvernerklæring, og aksepterer at vi administrerer og lagrer personlige informasjon som beskrevet nedenfor. Ved at du sender oss personlig informasjon via annen elektronisk post, eller via papirbasert post, indikerer du at du aksepterer denne personvernerklæring, og aksepterer at vi administrerer og lagrer personlige informasjon som beskrevet nedenfor.

SMG Kurs AS vil bruke opplysningene du sender til oss i det formål å kontakte deg i forbindelse med kurs. SMG Kurs vil aldri dele informasjon med de som har kontaktet oss med andre.

Hvis du har innvendinger mot denne personvernerklæringen, bør du ikke fylle ut noen skjema på vår nettside, og heller ikke sende oss noen form for personlig informasjon.

Etter at du har delt opplysninger med SMG Kurs AS:

  • Du kan når som helst kontakte personen nedenfor om du vil at vi skal slette all informasjon vi har om deg, eller du ønsker at vi skal rette opp mangelfulle eller uriktige opplysninger.
  • Du kan når som helst kontakte personen nedenfor om du ønsker å få tilsendt all personlig informasjon vi har samlet om deg.

 

Med vennlig hilsen

Geir Opdahl
Personvernombud i SMG Kurs AS
geir@smgkurs.no 90114282

If you need this text about data protection in any other language, contact geir@smgkurs.no