Om verneombudskurset [klikk]

Verneombudskurs (4 timer)

Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS opplæring. Kurset er ment for virksomheter og bransjer hvor partene har avtalt kortere opplæringstid enn 40 timer. Det gis grunnleggende innføring i de viktigste temaer innenfor HMS-arbeid, slik at man etter endt kurs kan delta aktivt og bidra på en god måte i HMS-arbeidet.

Følgende emner blir bl.a. gjennomgått:

– Arbeidsmiljøloven (AML)
– HMS Forskriften
– Verneombudets oppgaver og plikter
– Arbeidsmiljøutvalget (AMU)
– Målrettet HMS arbeid
– Fysisk / Kjemisk arbeidsmiljø
– Psykososialt arbeidsmiljø
– Vernerunder, kartlegging og oppfølging
– Ulykker og ulykkesforebyggende arbeid
– Internkontroll

Målgruppe: Verneombud, hovedverneombud, ledere, medlemmer av arbeidsmiljøutvalg og ansatte innenfor HMS og HR.

Krav til forkunnskaper: Ingen

Vi tilbyr også dette kurset som et webinar (ved mange deltakere). Ved få deltakere foretrekker vi en videoplattform som åpner for mer interaktiv deltakelse fra kursdeltakerne, gjerne på Microsoft Teams, Skype eller andre populære videoplattformer. 

Om kurset avholdes i våre egne lokaler på Furuset eller i Sandefjord, er selvfølgelig kaffe, te og kakao inkludert. Vi kan på nåværende tidspunkt ikke tilby annen servering grunnet smittevernsreglementet vårt.

Hvorfor velge oss som din kursarrangør?
Velg mellom klasseromskurs og webinar. I disse koroanatider ser vi at mange ønsker vår webinarløsning, selv om vi nå igjen kan tilby sikre omgivelser i klasserom. For tiden kan vi plassere 12 deltakere i våre kursrom både i Oslo og i Sandefjord uten at det går på bekostning av sikkerheten. Vi holder også kurs ute hos kunden om de selv har et rom som er tilrettelagt for kursvirksomhet.
 
Vi er svært fleksible på tid når det kommer til gjennomføringen av kurs. De fleste kurs kan gjennomføres på dagtidkveldstid eller helg, alt etter kundens ønsker og behov. Ta kontakt for å diskutere en perfekt løsning for akkurat ditt firma.
 
Vi tilbyr flere av våre kurs på ulike språk. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønsker dere kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.
 
• Gratis parkering like utenfor våre kurslokaler (Oslo).
• Gratis tilgang til Wi-Fi.
• Fri tilgang til kaffe, te og kakao.
• Grunnet vernetiltak tilbyr vi ikke matservering på nåværende tidspunkt.
 
Alle priser inkluderer produksjon og utsendele av kompetansebevis. Vi er svært raske til å produsere kompetansebevisene. Vanligvis produseres disse innen 48 timer. Om dere trenger midlertidige bevis umiddelbart, så ordner vi selvfølgelig dette.
 
Vi ser frem til din forespørsel, og vil vanligvis svare deg innen svært kort tid. 
Pris [klikk]

Kr. 3 990,- per deltaker, og inkluderer kursmateriell og utstedelse av kompetansebevis.

Kan det prutes på prisen?
Ja, om dere sender flere deltakere så lover vi at vi er villige til å diskutere priser.

Les mer og bestill via skjema i kurskalenderen nedenfor:

Alle kurs kan ved forespørsel enten avholdes som webinar, eller som klasseromskurs i våre lokaler i Oslo og Sandefjord.

Vi arrangerer også kurs ute i kundes egne tilrettelagte lokaler om ønskelig. De fleste kurs kan tilbys på flere språk etter avtale. 

Ikke legg vekt på Sted "Nettundervisning" i oppsettene nedenfor. Alle kurs kan avholdes enten via nettet eller i våre moderne kursrom i Oslo og Sandefjord (eller bedriftsinternt). Velg riktig dato og "nettundervisning" i påmeldingsskjemaet, og beskriv i feltet "Kommentarer og spørsmål" nederst i bestillingsskjemaet om du ønsker kurset som nettundervisning, eller i et av våre kurslokaler i Oslo eller Sandefjord (eller bedriftsinternt hos dere).

Ikke nøl med å ta kontakt ved eventuelle spørsmål.